zondag 20 maart 2022 10:33

Stichting Met je hart Schiedam brengt ouderen bij elkaar

Met je hart Schiedam is een Stichting die mensen wil stimuleren een bijdrage te leveren om het probleem van eenzaamheid onder ouderen aan te pakken. Samen met huisartsen, thuiszorgorganisaties, ouderen- en wijkverpleegkundigen kunnen de mensen ervoor zorgen dat de zelfstandig wonende ouderen in hun buurt uit huis komen en zo hun sociale netwerk kunnen vergroten. Omdat de ouderen die bij elkaar in de buurt wonen samen worden gebracht, ontstaan er waardevolle contacten en vriendschappen. Komende dinsdag organiseert Met Je Hart voor het eerst een diner in Schiedam om de ouderen ook weer bij elkaar te brengen.

Met je hart Schiedam is een Stichting die mensen wil stimuleren een bijdrage te leveren om het probleem van eenzaamheid onder ouderen aan te pakken. Samen met huisartsen, thuiszorgorganisaties, ouderen- en wijkverpleegkundigen kunnen de mensen ervoor zorgen dat de zelfstandig wonende ouderen in hun buurt uit huis komen en zo hun sociale netwerk kunnen vergroten. Omdat de ouderen die bij elkaar in de buurt wonen samen worden gebracht, ontstaan er waardevolle contacten en vriendschappen.

Komende dinsdag organiseert Met Je Hart voor het eerst een diner in Schiedam om de ouderen ook weer bij elkaar te brengen.

Fragment uit de 223-ste aflevering van het live televisieprogramma Onder Ogen. Bekijk de hele aflevering hier: onder-ogen-met-gemeenteraadsverkiezingen-project-hart-voor-schiedam-en-oud-kindergemeenteraadslid

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media