zaterdag 26 november 2022 10:09

Onder Ogen: het WK, diagnoses bij vrouwen, de opblaashal van HCS en blik op gemeenteraad

In Onder Ogen, de Schiedamse talkshow, live vanuit studio Korenbeurs de volgende gasten en onderwerpen: Vrouwenlichamen werken anders dan mannenlichamen, arts Suzanne Boon is te gast; Andries Noppert verdedigde ook vandaag weer het doel van Oranje op het WK voetbal, maar oud-doelman Bas van Noortwijk zou nooit voor hem hebben gekozen; voor huishoudens wordt er een plafond op de energierekening ingevoerd, maar voor sportclubs is er nog geen reddingsplan; de gemeenteraad vergaderde deze week, Paulus Kerpels praat ons bij.

In Onder Ogen, de Schiedamse talkshow, live vanuit studio Korenbeurs de volgende gasten en onderwerpen:

  • Vrouwenlichamen werken anders dan mannenlichamen. In de medische wetenschap is dit lang onderbelicht, waardoor vrouwen niet de juiste diagnose krijgen. Arts Suzanne Boon is te gast.
  • Andries Noppert verdedigde ook vandaag weer het doel van Oranje op het WK voetbal. Oud-doelman Bas van Noortwijk zou nooit voor hem hebben gekozen.
  • Voor huishoudens wordt er een plafond op de energierekening ingevoerd, maar voor sportclubs is er nog geen reddingsplan. Ook sport clubs in Schiedam hebben hier zorgen over. Voor Hockey Combinatie Schiedam komt daarbij dat zij sinds vorig jaar tijdens de winterstop van het veldhockey een blaashal voor de zaalcompetitie op hun velden opzetten – wat 24 uur per dag energie vraagt om de hal opgeblazen te houden.
  • De gemeenteraad vergaderde deze week – Paulus Kerpels praat ons bij

Dat en meer in Onder Ogen, elke vrijdag vanaf 20:00 uur LIVE vanuit de Tv-studio Korenbeurs.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Media