zaterdag 03 december 2022 10:02

Onder Ogen: schimmel Staatsliedenbuurt, Sint, reïntegratieofficier, parkeren in West en waterschap

In Onder Ogen, de Schiedamse talkshow, elke vrijdagavond LIVE, vanuit dit keer weer de Tv-studio van Rijnmond, de volgende onderwerpen: Het zal je maar gebeuren: een huis vol schimmel. De gemeente en de woningcorporatie wijzen naar elkaar, maar Sonja Rietkerken moet tussen de schimmel wachten op een oplossing; Bijna de helft van de ex-gedetineerden gaat snel weer in de fout, maar dat moet veranderen met de komst van een reïntegratieofficier, een functie die Bart Reedijk vervult in Dordrecht; Krijgt West nu wel of geen betaald parkeren? Hoe nu verder zonder geborgde zetels in het waterschap?

In Onder Ogen, de Schiedamse talkshow, elke vrijdagavond LIVE, vanuit dit keer weer de Tv-studio van Rijnmond, de volgende onderwerpen:

  • Het zal je maar gebeuren: een huis vol schimmel. De gemeente en de woningcorporatie wijzen naar elkaar, maar Sonja Rietkerken moet tussen de schimmel wachten op een oplossing.
  • Bijna de helft van de ex-gedetineerden gaat snel weer in de fout, maar dat moet veranderen met de komst van een reïntegratieofficier, een functie die Bart Reedijk vervult in Dordrecht
  • Krijgt West nu wel of geen betaald parkeren?
  • Hoe nu verder zonder geborgde zetels in het waterschap?
  • En een verrassingsbezoek van de niemand minder dan Sinterklaas en Piet

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Media