zondag 12 februari 2023 13:26

Anouk van Mil over de culturele hoogtepunten van deze maand

Mediamaker Anouk van Mil vertelt in de Schiedamse talkshow Onder Ogen over de bijzondere culturele gebeurtenissen die we kunnen verwachten in februari. Allereerst is er dit weekend natuurlijk de Art Route Schiedam, maar er is meer. "Op 19 februari wordt de Vriendenfles in het Jenevermuseum gepresenteerd. Dit jaar is het ontwerp van het etiket van kunstenaar Aldo Hoeben. Hij heeft met behulp van kunstmatige intelligentie 130 verschillende etiketten gemaakt."

 

door Matthijs Rorije

Mediamaker Anouk van Mil vertelt in de Schiedamse talkshow Onder Ogen over de bijzondere culturele gebeurtenissen die we kunnen verwachten in februari.

Allereerst is er dit weekend natuurlijk de Art Route Schiedam, maar er is meer. "Op 19 februari wordt de Vriendenfles in het Jenevermuseum gepresenteerd. Dit jaar is het ontwerp van het etiket van kunstenaar Aldo Hoeben. Hij heeft met behulp van kunstmatige intelligentie 130 verschillende etiketten gemaakt."

! Let op: anders dan Anouk vertelt is de onthulling van de Vriendenfles 2023 een besloten bijeenkomst. Alleen de leden van de Vrienden van het Jenevermuseum en genodigden zijn welkom bij de onthulling. Ook is de Vriendenfles niet voor iedereen te koop. De fles wordt in een beperkte oplage gemaakt en is alleen beschikbaar voor de Vrienden van het Jenevermuseum. Bij de slijterij van het museum is wel 'Old Schiedam' te koop maar dus niet de Vriendenfles.

 

Dit is een fragment uit de 255 aflevering van het live televisieprogramma Onder Ogen.
Bekijk de hele aflevering hier: onder-ogen-met-muskusrattenplaag-cultuur-aardbeving-en-vrouwen-in-de-wetenschap

Onder Ogen is er elke vrijdag vanaf 20:00 uur LIVE, vanuit Tv-studio Korenbeurs.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door! Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media