zondag 07 mei 2023 12:18

Boswachter Staatsbosbeheer over koude en sombere voorjaar: "Elke dag is een verrassing"

De lente is al een aantal weken aan de gang, maar de echte voorjaarsdagen zien we nog maar weinig. Tot nu toe verloopt het voorjaar te koud, te nat en te somber. Met uitzonderingen daargelaten blijft de temperatuur nog vaak onder de 20 graden en dat heeft gevolgen op de werkzaamheden van de natuur in Schiedam. Lisa Wassenaar is boswachter bij Staatsbosbeheer en zij ziet de gevolgen in de natuur in Schiedam, vertelt ze in de Schiedamse talkshow Onder Ogen.

De lente is al een aantal weken aan de gang, maar de echte voorjaarsdagen zien we nog maar weinig. Tot nu toe verloopt het voorjaar te koud, te nat en te somber. Met uitzonderingen daargelaten blijft de temperatuur nog vaak onder de 20 graden en dat heeft gevolgen op de werkzaamheden van de natuur in Schiedam.

Lisa Wassenaar is boswachter bij Staatsbosbeheer en zij ziet de gevolgen in de natuur in Schiedam, vertelt ze in de Schiedamse talkshow Onder Ogen.  "Elke dag is een verrassing".

 

 

Dit is een fragment uit de 268-ste aflevering van het live televisieprogramma Onder Ogen. Bekijk de hele aflevering hier: onder-ogen-bevrijdingsdag-brandersfeesten-de-natuur-van-slag-cocktails-en-sjef-henderickx

Onder Ogen is er elke vrijdag vanaf 20:00 uur LIVE, vanuit Tv-studio Korenbeurs.
Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media