zaterdag 20 mei 2023 13:22

Een kaart van de bijna jarige stad: "Iedereen krijgt de kans om ideeën in te dienen"

Deze week viel bij veel Schiedammers een antwoordkaart in de bus "Wat is jouw idee voor een leuk jaar?” De kwartiermakers Schiedam 750 jaar stellen deze vraag en hopen op een reactie. "iedereen krijgt de kans om ideeën in te dienen" zegt Harrie Dechering, directeur van Schiedam Partners, in de Schiedamse talkshow Onder Ogen, "Je bereikt zo alle Schiedammers".

Deze week viel bij veel Schiedammers een antwoordkaart in de bus "Wat is jouw idee voor een leuk jaar?” De kwartiermakers Schiedam 750 jaar stellen deze vraag en hopen op een reactie.

"iedereen krijgt de kans om ideeën in te dienen" zegt Harrie Dechering, directeur van Schiedam Partners, in de Schiedamse talkshow Onder Ogen, "Je bereikt zo alle Schiedammers".

20230519 OnderOgen270.00 01 40 08.Still383

De kaart komt van Anouk van Mil, Cilia Batenburg en Marco Jongeneel, de kwartiermakers van Schiedam. De komende periode zullen zij de stad intrekken om ideeën van Schiedammers te verzamelen voor het vieren van 750 jaar Schiedam. “Het voormalige kantoor van 5890 wordt het grote feestkantoor voor 750 jaar Schiedam”, vertelde Cilia Batenburg onlangs. Vanuit het kantoor in de Boterstraat zullen de drie Schiedamse kwartiermakers gaan opereren. Ideeën van alle Schiedammers zullen verzameld worden in het pand. Batenburg: “Alles wat we ophalen uit de stad krijgt hier ook echt een plekje op de wand. Het is een ruimte die echt gaat leven. We gaan ook mensen vragen om hiernaartoe te komen om de wensen te inventariseren.”

 

Dit is een fragment uit de 270-ste aflevering van het live televisieprogramma Onder Ogen. Bekijk de hele aflevering hier:  onder-ogen-nieuwe-waarnemend-burgemeester-waterzuivering-citymarketing-en-schaken

Onder Ogen is er elke vrijdag vanaf 20:00 uur LIVE, vanuit Tv-studio Korenbeurs.
Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

 

 

 

Media