zaterdag 02 november 2019 14:05

010HipHop is op zoek naar meer jonge Schiedamse hiphoppers en freerunners

Aflevering 137 van het live televisieprogramma Onder Ogen begon met een spetterend optreden van 010HipHop.
Ze zijn op zoek naar nog meer jonge Schiedamse hiphoppers en freerunners. 010HipHop wil de talenten in de wijken bereiken en kinderen laten sporten ook als dit om financiële redenen niet lukt. Ze werken samen met het jeugd- en cultuurfonds.

010HipHop wilt juist de talenten in de wijken bereiken en kinderen laten sporten ook als dit om financiële redenen niet lukt. Daarom werken ze samen met het jeugd- en cultuurfonds die het mogelijk heeft gemaakt voor veel leerlingen lessen bij ze te volgen. Hierdoor konden meer dan 100 leerlingen aansluiten bij deze dansschool.

https://www.010hiphop.nl

 

 

Fragment uit de 137-ste aflevering van Onder Ogen. Bekijk de hele aflevering hier: video/onder-ogen-met-kerstliedjes-voor-goed-doel-010hiphop-fleur-juun-en-embrace-life

Onder Ogen is het nieuws- en actualiteitenprogramma van SCHIE TV.
Elke zaterdag vanaf 10:00 uur LIVE vanuit de Tv-studio Broersveld.
Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media