Restaurants hebben het ontzettend moeilijk, hoe lang houden ze het nog vol in Schiedam?

Het is maar de vraag hoeveel horeca de langs lockdown gaat overleven in Schiedam. "De hulp is te mager" zegt horeca ondernemer Cornelis Den Breejen. "Ik hou het nog twee maanden vol en dan ga ik in de schulden komen en dat wil ik niet" zegt hij. Carmine di Stafano opende haar restaurant min of meer tussen de twee sluitingen van de horeca door. "Hoe lang ik het vol hou is moeilijk te zeggen".

Het is maar de vraag hoeveel horeca de langs lockdown gaat overleven in Schiedam. "De hulp is te mager" zegt horeca ondernemer Cornelis Den Breejen. "Ik hou het nog twee maanden vol en dan ga ik in de schulden komen en dat wil ik niet" zegt hij.

Carmine di Stafano opende haar restaurant min of meer tussen de twee sluitingen van de horeca door. "Hoe lang ik het vol hou is moeilijk te zeggen".

 

Fragment uit de 173-ste uitzending van het live televisieprogramma Onder Ogen. Bekijk de hele aflevering hier: video/lamers-over-avondklok-de-harde-leerschool-yoga-voor-kids-en-moeilijke-tijd-restaurants

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN