advertentie
donderdag 11 februari 2021 15:46

Corona in Schiedam: één Schiedammer overleden en 12 nieuwe besmettingen

Het RIVM meldt donderdag 12 (gisteren: 6) nieuwe besmettingen onder de Schiedammers. Er werd vandaag één Schiedammer als overleden aan het coronavirus gemeld. De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 5.826 positieve tests, 168 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 96 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger. Landelijk werden er 4.472 nieuwe positieve tests gemeld. Dat zijn er 1.256 meer dan woensdag.

Schiedam - Het RIVM meldt donderdag 12 (gisteren: 6) nieuwe besmettingen onder de Schiedammers. Er werd vandaag één Schiedammer als overleden aan het coronavirus gemeld.

De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 5.826 positieve tests, 168 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 96 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger. 

Landelijk werden er 4.472 nieuwe positieve tests gemeld. Dat zijn er 1.256 meer dan woensdag.