advertentie
vrijdag 12 februari 2021 13:15

Sarah van der Pols vertelt over haar werk via Zoom

Kunstenaar Sarah van der Pols vertelt op zaterdag 27 februari tijdens Ontmoet & Groet over haar werk in de collectie van het Stedelijk Museum Schiedam. Zeven werken van Van der Pols maken hier deel van uit. Haar werk Amae 23 logeerde de afgelopen maanden als Kunstlogé bij verschillende Schiedammers thuis. Ze konden er een week van genieten waarna zij het doorgaven aan een andere Schiedammer. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en is gratis en online via Zoom. Na aanmelding via de website van het museum ontvang je de link om mee te doen.

Schiedam - Kunstenaar Sarah van der Pols vertelt op zaterdag 27 februari tijdens Ontmoet & Groet over haar werk in de collectie van het Stedelijk Museum Schiedam.

Zeven werken van Van der Pols maken hier deel van uit. Haar werk Amae 23 logeerde de afgelopen maanden als Kunstlogé bij verschillende Schiedammers thuis. Ze konden er een week van genieten waarna zij het doorgaven aan een andere Schiedammer.

Tijdens de Ontmoet & Groet vertelt zij wat dit project voor haar betekende. Ook komt één van de deelnemers aan het woord.

De bijeenkomst begint om 14.00 uur en is gratis en online via Zoom. Na aanmelding via de website van het museum ontvang je de link om mee te doen.

Foto: Gabriëlle Kok