advertentie
vrijdag 12 februari 2021 17:40

Boekhandel en klanten blij met afhaalpunt

Zowel de boekhandel als de klanten zijn blij met de nieuwe afhaalpunten. "Het is een goed alternatief, het scheelt ons heel veel werk. En mensen zijn blij met hun loopje" zegt Annette Jongen van het Schiedams Boekhuis. Ria van Kleeff vindt het fijn dat ze weer boeken af kan halen. "Ik lees veel, zeker nu met die kou". De omzet van de boekhandel is nog steeds minder, dat komt vooral door het gemis van impulsaankopen, zegt Jongen. Ze hoopt dan ook dat de lockdown niet lang meer duurt.

Zowel de boekhandel als de klanten zijn blij met de nieuwe afhaalpunten. "Het is een goed alternatief, het scheelt ons heel veel werk. En mensen zijn blij met hun loopje" zegt Annette Jongen van het Schiedams Boekhuis.

Ria van Kleeff vindt het fijn dat ze weer boeken af kan halen. "Ik lees veel, zeker nu met die kou".

De omzet van de boekhandel is nog steeds minder, dat komt vooral door het gemis van impulsaankopen, zegt Jongen. Ze hoopt dan ook dat de lockdown niet lang meer duurt.

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media