advertentie
dinsdag 23 februari 2021 18:33

Verbazing over onaangekondigde werkzaamheden met zwaar materieel

De werkzaamheden die onderdeel uitmaken van het project Tramkeerlus Slimme Watering zorgden dinsdag voor verbaasde reacties bij de bewoners. Zo werden er hekken, rijplaten en zwaar materieel geplaatst. Op twitter meldden bewoners, via het account Spaland Schiedam, dat een vervolg is op voormalig bewonersvereniging Spaland, dat ze niet zijn geïnformeerd en dit slordig vinden. In een reactie op die tweets liet het Hoogheemraadschap Delfland weten dat er samen met de gemeente wordt gewerkt aan het ophogen van de kade. De werkzaamheden zullen volgens het Hoogheemraadschap ongeveer vijf weken gaan duren.

De werkzaamheden die onderdeel uitmaken van het project Tramkeerlus Slimme Watering zorgden dinsdag voor verbaasde reacties bij de bewoners. Zo werden er hekken, rijplaten en zwaar materieel geplaatst. Op twitter meldden bewoners, via het account Spaland Schiedam, dat een vervolg is op voormalig bewonersvereniging Spaland, dat ze niet zijn geïnformeerd en dit slordig vinden. In een reactie op die tweets liet het Hoogheemraadschap Delfland weten dat er samen met de gemeente wordt gewerkt aan het ophogen van de kade. De werkzaamheden zullen volgens het Hoogheemraadschap ongeveer vijf weken gaan duren. Later op de dag meldde wethouder Marcel Houtkamp in een tweet dat de bewoners aan het water woensdag een informatiebrief over het werk van de kade in de bus krijgen.

De brief die morgen op de mat valt bij de direct omwonenden:

Eu79XxdWQAo4rr

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media