advertentie
dinsdag 02 maart 2021 19:04

Terrassen in Vlaardingen wel open (en een tijd gedoogd) in Schiedam niet

Terrassen in Vlaardingen wel open (en een tijd gedoogd) in Schiedam niet Foto's: Flashphoto/SCHIE

Een groot contrast vandaag tussen het beeld in Schiedam en Vlaardingen: waar het in Vlaardingen gezellig druk was met de terrassen open (gedoogd door de Handhavers), was het in Schiedam uitgestorven. Het was vandaag een soort ludieke actiedag waarbij in verschillende steden in het land de terrassen werden geopend, al dan niet met bediening. De Schiedamse horeca-ondernemers deden hier echter niet aan mee. In Vlaardingen kwamen al vanaf 12:00 uur de eerste gasten die op de terrassen gingen plaatsnemen rondom de Westhavenplaats. Toen het uiteindelijk toch in de loop van de middag te druk werd, moesten ze alsnog dicht.

Schiedam/Vlaardingen - Een groot contrast vandaag tussen het beeld in Schiedam en Vlaardingen: waar het in Vlaardingen gezellig druk was met de terrassen open (gedoogd door de Handhavers), was het in Schiedam uitgestorven.

Het was vandaag een soort ludieke actiedag waarbij in verschillende steden in het land de terrassen werden geopend, al dan niet met bediening. De Schiedamse horeca-ondernemers deden hier echter niet aan mee.

In Vlaardingen kwamen al vanaf 12:00 uur de eerste gasten die op de terrassen gingen plaatsnemen rondom de Westhavenplaats. Toen het uiteindelijk toch in de loop van de middag te druk werd, moesten ze alsnog dicht.

 DSC4491

 DSC4459