advertentie
woensdag 03 maart 2021 10:53

DCMR meldt stankoverlast in de hele regio

De DCMR Milieudienst Rijnmond in Schiedam meldt dat er sinds dinsdagavond 2 maart vanaf 19 uur stankklachten binnenstromen van inwoners uit de hele regio. 'De ontstane stank in de regio blijft hangen door een inversielaag in de lucht' aldus de DCMR. 'Een inversielaag werkt als een deken. De lucht kan niet echt weg. Hierdoor kan ontstane stank blijven hangen en zijn bronnen moeilijk te achterhalen'. De meldkamer van de Milieudienst houdt de situatie in de gaten. Woensdagmorgen ontving de DCMR nog eens 15 klachten van inwoners uit verschillende gemeenten.

Schiedam - De DCMR Milieudienst Rijnmond in Schiedam meldt dat er sinds dinsdagavond 2 maart vanaf 19 uur stankklachten binnenstromen van inwoners uit de hele regio.

'De ontstane stank in de regio blijft hangen door een inversielaag in de lucht' aldus de DCMR. 'Een inversielaag werkt als een deken. De lucht kan niet echt weg. Hierdoor kan ontstane stank blijven hangen en zijn bronnen moeilijk te achterhalen'.

De meldkamer van de Milieudienst houdt de situatie in de gaten. Woensdagmorgen ontving de DCMR nog eens 15 klachten van inwoners uit verschillende gemeenten.