advertentie
donderdag 04 maart 2021 16:54

Corona in Schiedam: 31 nieuwe besmettingen

Bij het RIVM zijn donderdag in Schiedam 31 nieuwe besmettingen met het coronavirus gemeld. Dat is een stijging ten opzichte van woensdag, toen er 13 nieuwe besmettingen in Schiedam werden gemeld. Er zijn geen Schiedammers voor behandeling in het ziekenhuis opgenomen vanwege het coronavirus. Ook werden er in Schiedam geen nieuwe sterfgevallen als gevolg van het coronavirus gemeld. Landelijk was er wel een daling van het aantal nieuwe besmettingen. Er werden 4.161 nieuwe positieve coronatests gemeld. Dit aantal ligt lager dan woensdag, toen het aantal boven de 5.000 uitkwam (5.090).

Schiedam - Bij het RIVM zijn donderdag in Schiedam 31 nieuwe besmettingen met het coronavirus gemeld.

Dat is een stijging ten opzichte van woensdag, toen er 13 nieuwe besmettingen in Schiedam werden gemeld. Er zijn geen Schiedammers voor behandeling in het ziekenhuis opgenomen vanwege het coronavirus. Ook werden er in Schiedam geen nieuwe sterfgevallen als gevolg van het coronavirus gemeld.

Landelijk was er wel een daling van het aantal nieuwe besmettingen. Er werden 4.161 nieuwe positieve coronatests gemeld. Dit aantal ligt lager dan woensdag, toen het aantal boven de 5.000 uitkwam (5.090).