advertentie
vrijdag 05 maart 2021 10:43

GroenLinks deelt complimententaarten uit aan Schiedamse basisscholen

Leden van GroenLinks Schiedam hebben afgelopen maandag en dinsdag 18 complimententaarten uitgedeeld aan 18 verschillende Schiedamse basisscholen. Hiermee wilden zij de leraren en de ondersteunende medewerkers bedanken voor hun inzet en flexibiliteit tijdens de pandemie. GroenLinks Schiedam reikt sinds 2014 taarten uit aan een organisatie of een persoon die vanwege zijn of haar inzet in de samenleving een compliment verdient. De partij hoopt dit in het tweede kwartaal van dit jaar weer voort te kunnen zetten.  

Schiedam - Leden van GroenLinks Schiedam hebben afgelopen maandag en dinsdag 18 complimententaarten uitgedeeld aan 18 verschillende Schiedamse basisscholen.

Hiermee wilden zij de leraren en de ondersteunende medewerkers bedanken voor hun inzet en flexibiliteit tijdens de pandemie. “De afgelopen tijd heeft veel gevraagd van hun creativiteit, want in minder dan een jaar is het onderwijs totaal op zijn kop gezet. Iedereen heeft met hart en ziel doorgewerkt om onze kinderen zo goed mogelijk te begeleiden. Met het brengen van complimententaarten steken we ze graag een hart onder de riem”, aldus Ed Gloudi van het afdelingsbestuur.

GroenLinks Schiedam reikt sinds 2014 taarten uit aan een organisatie of een persoon die vanwege zijn of haar inzet in de samenleving een compliment verdient. De partij hoopt dit in het tweede kwartaal van dit jaar weer voort te kunnen zetten.