advertentie
dinsdag 09 maart 2021 15:55

Corona in Schiedam: 33 nieuwe besmettingen en één ziekenhuisopname

Het RIVM heeft dinsdag 33 nieuwe besmettingen onder de Schiedammers gemeld, dat is meer dan de afgelopen dagen. Eén Schiedammer moest in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege een besmetting met het coronavirus.  De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 6.387 positieve tests, 189 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 102 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger. Landelijk werden er vandaag 4.333 nieuwe positieve tests gemeld. Dat zijn er 426 meer dan maandag.

Schiedam - Het RIVM heeft dinsdag 33 nieuwe besmettingen onder de Schiedammers gemeld, dat is meer dan de afgelopen dagen. Eén Schiedammer moest in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege een besmetting met het coronavirus.

De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 6.387 positieve tests, 189 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 102 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger.

Landelijk werden er vandaag 4.333 nieuwe positieve tests gemeld. Dat zijn er 426 meer dan maandag.

Ook in de Nederlandse ziekenhuizen is een stijging te zien: er worden vandaag 1.963 opgenomen coronapatiënten gemeld, 58 meer dan maandag. Daarvan liggen er 556 op de IC, een daling van 2 patiënten en 1.407 in de kliniek, 60 patiënten meer dan gisteren.