advertentie
woensdag 10 maart 2021 14:24

Achttienjarige drugskoerier rijdt op snorfiets met een halve apotheek in een grote tas

Achttienjarige drugskoerier rijdt op snorfiets met een halve apotheek in een grote tas Foto: Instagram/ Pol. Vahstal

Naar nu bekend is gemaakt heeft de politie zaterdag een drugskoerier aangehouden op de Johan de Wittsingel in Nieuwland. De 18-jarige bestuurder van een snorfiets bleek een halve apotheek in een grote tas bij zich te hebben. Agenten zagen de snorfiets abrupt stoppen toen hij de agenten zag. In de tas werden bij het preventief fouilleren niet alleen een grote hoeveelheid drugs, maar ook medicijnen aangetroffen. Op het politiebureau bleek de man ook nog een groot geldbedrag bij zich te hebben.

Schiedam - Naar nu bekend is gemaakt heeft de politie zaterdag een drugskoerier aangehouden op de Johan de Wittsingel in Nieuwland. De 18-jarige bestuurder van een snorfiets bleek een halve apotheek in een grote tas bij zich te hebben.

Agenten zagen de snorfiets abrupt stoppen toen hij de agenten zag. In de tas werden bij het preventief fouilleren niet alleen een grote hoeveelheid drugs, maar ook medicijnen aangetroffen.

Op het politiebureau bleek de man ook nog een groot geldbedrag bij zich te hebben.

De aangetroffen pillen en poeders zijn getest door een medewerker van de forensische_opsporing. Het bleek te gaan om grote aantallen: 2cb / mdma / Ketamine / 3 mmc / amfetamine/ cocaïne en LSD.

'Naast een strafrechtelijk onderzoek zal er ook een bestuurlijke rapportage worden opgemaakt voor de gemeente Schiedam welke een bestuurlijke maatregel zullen opleggen. Tevens bleek de snorfiets na getest te zijn op de roller testbank geen 25hm/h meer te rijden. Hiervoor een sanctie opgelegd en een WOK melding gemaakt' .