advertentie
donderdag 11 maart 2021 12:59

Radar Love van de Golden Earring schalt vrijdag door Schiedam

Op vrijdag 12 maart om 11:30 uur speelt stadsbeiaardier Gerard de Waardt Radar Love van Golden Earring. De band heeft onlangs besloten te stoppen omdat 1 van de bandleden kampt met een ongeneeslijke spierziekte. Op meerdere plekken in het land spelen beiaardiers Radar Love. Met het spelen van dit nummer steken zij de band een hart onder de riem.  Schiedam heeft twee stadsbeiaardiers: Gerard de Waardt en Marrianna Marras bespelen het carillon in het oudste gebouw van de stad: de Grote of St. Janskerk. Het carillon staat in de toren van de kerk en heeft 38 klokken.

Schiedam - Op vrijdag 12 maart om 11:30 uur speelt stadsbeiaardier Gerard de Waardt Radar Love van Golden Earring. De band heeft onlangs besloten te stoppen omdat 1 van de bandleden kampt met een ongeneeslijke spierziekte. Op meerdere plekken in het land spelen beiaardiers Radar Love. Met het spelen van dit nummer steken zij de band een hart onder de riem.

Schiedam heeft twee stadsbeiaardiers: Gerard de Waardt en Marrianna Marras bespelen het carillon in het oudste gebouw van de stad: de Grote of St. Janskerk. Het carillon staat in de toren van de kerk en heeft 38 klokken. Het carillon speelt automatisch op vaste tijdstippen. Op bijzondere momenten bespelen de beiaardiers de klokken.