advertentie
donderdag 11 maart 2021 12:52

Brandweer druk met vele meldingen door storm Evert

De brandweer in Schiedam heeft de handen vol aan de schade die is ontstaan door de storm Evert. Zo waren er op de Boerhaavelaan losse platen op een dak. Op de Rembrandtlaan raakte een flink dakbeschot los. Aan de Marconistraat, net over de grens met Schiedam, waaide een stuk dak van een gebouw. Evert is officieel de eerste storm van 2021. Meteorologen spreken van een officiële storm als de gemiddelde windsnelheid over een heel uur uitkomt op windkracht 9. In Vlissingen werd donderdag tussen 09.00 uur en 10.00 uur een gemiddelde windsnelheid van stormkracht 9 gemeten. De zwaarste windstoot bedroeg 112 km per uur.

Schiedam - De brandweer in Schiedam heeft de handen vol aan de schade die donderdag in de ochtend is ontstaan door de storm Evert.

Zo waren er op de Boerhaavelaan losse platen op een dak. Op de Rembrandtlaan raakte een flink dakbeschot los. Aan de Marconistraat, net over de grens met Schiedam, waaide een stuk dak van een gebouw.

Evert is officieel de eerste storm van 2021. Meteorologen spreken van een officiële storm als de gemiddelde windsnelheid over een heel uur uitkomt op windkracht 9. In Vlissingen werd donderdag tussen 09.00 uur en 10.00 uur een gemiddelde windsnelheid van stormkracht 9 gemeten. De zwaarste windstoot bedroeg 112 km per uur.

Foto: Flashphoto.nl