advertentie
vrijdag 12 maart 2021 11:26

Burgemeester Lamers in Aan De Schie over verloop verkiezingen

Zaterdag 13 maart is op SCHIE FM een nieuwe aflevering te horen van het programma Aan De Schie. Hierin is onder meer een interview met burgemeester Lamers te horen over het verloop van de Tweede Kamerverkiezingen in Schiedam. Verder zijn er gesprekken met Arlene Drenkelford over de kinderspeurtocht van het Jenevermuseum, Winnie Tesmacher van de Ketelfactory, Margo Postma over de online uitvoering van de Matthäus Passion en Merel van der Vaart van het Stedelijk Museum Schiedam over de plaatjesactie waarin Schiedam-Oost centraal staat. Het programma Aan De Schie begint om 10.00 uur.

Schiedam - Zaterdag 13 maart is op SCHIE FM een nieuwe aflevering te horen van het programma Aan De Schie.

Hierin is onder meer een interview met burgemeester Lamers te horen over het verloop van de Tweede Kamerverkiezingen in Schiedam.

Verder zijn er gesprekken met Arlene Drenkelford over de kinderspeurtocht van het Jenevermuseum, Winnie Tesmacher van de Ketelfactory, Margo Postma over de online uitvoering van de Matthäus Passion en Merel van der Vaart van het Stedelijk Museum Schiedam over de plaatjesactie waarin Schiedam-Oost centraal staat. Het programma Aan De Schie begint om 10.00 uur.