advertentie
vrijdag 12 maart 2021 11:28

Verhalentafel over glasfabriek

Woensdag 24 maart organiseren het Stedelijk Museum Schiedam en het Jenevermuseum een Verhalentafel waarin de voormalige glasfabriek in Schiedam centraal staat. In 2017 sloot de laatste glasfabriek van Schiedam de deuren, waardoor er een einde kwam aan een lange traditie van glasproductie in de stad. Tijdens de eerste Verhalentafel praat gespreksleider Dieuwertje Wijsmuller met een aantal ervaringsdeskundigen. De Verhalentafel over de Glasfabriek begint om 20.00 uur. Aanmelden kan via verhalen@stedelijkmuseumschiedam.nl over vermelding van ‘glasfabriek’. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je via de mail een link om mee te doen.

Schiedam - Woensdag 24 maart organiseren het Stedelijk Museum Schiedam en het Jenevermuseum een Verhalentafel waarin de voormalige glasfabriek in Schiedam centraal staat.

In 2017 sloot de laatste glasfabriek van Schiedam de deuren, waardoor er een einde kwam aan een lange traditie van glasproductie in de stad. Tijdens de eerste Verhalentafel praat gespreksleider Dieuwertje Wijsmuller met een aantal ervaringsdeskundigen.

De Verhalentafel over de Glasfabriek begint om 20.00 uur. Aanmelden kan via verhalen@stedelijkmuseumschiedam.nl over vermelding van ‘glasfabriek’. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je via de mail een link om mee te doen.