advertentie
vrijdag 12 maart 2021 14:23

Online informatieavond over WarmtelinQ

De Gasunie bereidt de aanleg voor van WarmtelinQ, een hoofdtransportleiding voor warmte. Het eerste deel van deze leiding gaat van Vlaardingen naar Den Haag. Dinsdag 23 maart is er van 19.30 uur tot 21.00 uur een online informatieavond over het tracédeel in Vlaardingen en Schiedam. Tijdens deze avond zal Gasunie uitleg geven over het project. Aan de orde komen onder meer de ligging van het voorgenomen tracé, de werkwijze tijdens de aanleg en de maatregelen die genomen worden om de overlast te beperken. Tijdens de bijeenkomst kunnen deelnemers vragen stellen. Aanmelden voor deze avond kan via www.warmtelinq.nl/informatieavond

Den Haag - De Gasunie bereidt de aanleg voor van WarmtelinQ, een hoofdtransportleiding voor warmte.

Het eerste deel van deze leiding gaat van Vlaardingen naar Den Haag. Dinsdag 23 maart is er van 19.30 uur tot 21.00 uur een online informatieavond over het tracédeel in Vlaardingen en Schiedam.

Tijdens deze avond zal Gasunie uitleg geven over het project. Aan de orde komen onder meer de ligging van het voorgenomen tracé, de werkwijze tijdens de aanleg en de maatregelen die genomen worden om de overlast te beperken. De provincie Zuid-Holland licht toe hoe de zienswijzeprocedure in zijn werk gaat.

Tijdens de bijeenkomst kunnen deelnemers vragen stellen aan mensen van de gemeente, de provincie en WarmtelinQ. Aanmelden voor deze avond kan via www.warmtelinq.nl/informatieavond.