advertentie
vrijdag 12 maart 2021 14:33

GroenLinks Schiedam gaat GroenLive sessies voortzetten

GroenLinks Schiedam gaat de livesessies op Facebook en YouTube, die werden gehouden onder de noemer GroenLive, in het voorjaar voortzetten. Op 8 oktober 2020 was de eerste aflevering van GroenLive. Sinds februari van dit jaar werden er vijf sessies georganiseerd met landelijke (kandidaat)-Kamerleden van GroenLinks over onderwerpen met zowel lokaal als landelijk belang. “GroenLive zorgde dat we een andere kant van onszelf konden laten zien en de gesprekken echt dieper gingen dan over de waan van de dag”, aldus fractievoorzitter René Karens. Na de Tweede Kamerverkiezingen komen er volgens GroenLinks Schiedam weer GroenLive sessies.

Schiedam - GroenLinks Schiedam gaat de livesessies op Facebook en YouTube, die werden gehouden onder de noemer GroenLive, in het voorjaar voortzetten.

Op 8 oktober 2020 was de eerste aflevering van GroenLive. Sinds februari van dit jaar werden er vijf sessies georganiseerd met landelijke (kandidaat)-Kamerleden van GroenLinks over onderwerpen met zowel lokaal als landelijk belang.

“GroenLive zorgde dat we een andere kant van onszelf konden laten zien en de gesprekken echt dieper gingen dan over de waan van de dag”, aldus fractievoorzitter René Karens.

Na de Tweede Kamerverkiezingen komen er volgens GroenLinks Schiedam weer GroenLive sessies. Meer informatie hierover komt binnenkort op de site en de socials van de partij te staan.