advertentie
vrijdag 12 maart 2021 23:30

Zwaargewonde man op straat, drie aanhoudingen

Zwaargewonde man op straat, drie aanhoudingen Foto: Flashphoto.nl

Op de Spaansebocht in Rotterdam, net over de grens met Schiedam Oost, is vrijdagavond een zwaargewonde man aangetroffen op straat. Personeel van twee ambulances en het MMT hebben de man geruime tijd op straat behandeld. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend, de politie doet daar onderzoek naar. Het slachtoffer is later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft drie personen aangehouden. In de omgeving werden ook nog diverse zakjes met witte substantie aangetroffen. Ook hier doet de politie onderzoek naar.

Rotterdam - Op de Spaansebocht in Rotterdam, net over de grens met Schiedam Oost, is vrijdagavond een zwaargewonde man aangetroffen op straat.

Personeel van twee ambulances en het MMT hebben de man geruime tijd op straat behandeld. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend, de politie doet daar onderzoek naar. Het slachtoffer is later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft drie personen aangehouden. In de omgeving werden ook nog diverse zakjes met witte substantie aangetroffen. Ook hier doet de politie onderzoek naar.