advertentie
vrijdag 12 maart 2021 23:42

Handhaving stuit weer op woonfraude

Handhavers van de gemeente Schiedam hebben vandaag weer een geval van woonfraude ontdekt. 'Vanavond is bij een adrescontrole van het Interventieteam Woonoverlast in Schiedam Oost een familie van zes personen aangetroffen die al maanden op het adres wonen zonder de benodigde huisvestingsvergunning' aldus de Handhavers op Twitter. De pandeigenaar zal volgens de ambtenaren een bestuurlijke boete krijgen. Afgelopen dinsdag werd in het Centrum en Oost ook al verschillende gevallen van woonfraude ontdekt. Toen ging het om illegale splitsing van woningen, illegale bewoning en overbewoning.

Schiedam - Handhavers van de gemeente Schiedam hebben vandaag weer een geval van woonfraude ontdekt.

'Vanavond is bij een adrescontrole van het Interventieteam Woonoverlast in Schiedam Oost een familie van zes personen aangetroffen die al maanden op het adres wonen zonder de benodigde huisvestingsvergunning' aldus de Handhavers op Twitter.

De pandeigenaar zal volgens de ambtenaren een bestuurlijke boete krijgen.

Afgelopen dinsdag werd in het Centrum en Oost ook al verschillende gevallen van woonfraude ontdekt. Toen ging het om illegale splitsing van woningen, illegale bewoning en overbewoning.