advertentie
maandag 15 maart 2021 11:05

Eerste stembureaus zijn vandaag al open

Eerste stembureaus zijn vandaag al open Foto: Twitter/gemeente Schiedam

Vandaag zijn de eerste vier stembureaus in Schiedam open gegaan. Bij het Drive-in stembureau stond meteen al een rij auto's. In het Theater aan de Schie, tenten op het Stationsplein en het Bachplein en in het Drive-in stembureau aan de Van Heekstraat kun je al stemmen. Ook is er nog het mobiele stembureau, dat komt vandaag bij DrieMaasStede, Huize Spaland en De Harg. Het is de bedoeling dat ouderen en kwetsbaren vandaag en morgen naar de vier opengestelde stemlocaties gaan, woensdag zijn alle stembureaus open. 

Schiedam - Vandaag zijn de eerste vier stembureaus in Schiedam open gegaan. Bij het Drive-in stembureau stond meteen al een rij auto's.

EwgEb9FWUAAfJ80

Foto: Twitter/gemeente Schiedam

In het Theater aan de Schie, tenten op het Stationsplein en het Bachplein en in het Drive-in stembureau aan de Van Heekstraat kun je al stemmen. Ook is er nog het mobiele stembureau, dat komt vandaag bij DrieMaasStede, Huize Spaland en De Harg.

Het is de bedoeling dat ouderen en kwetsbaren vandaag en morgen naar de vier opengestelde stemlocaties gaan, woensdag zijn alle stembureaus open. 

Media