advertentie
maandag 15 maart 2021 11:39

Politie zoekt getuigen overval Poolse supermarkt Franselaan

De politie is op zoek naar getuigen van de overval die zaterdagavond 13 maart rond 20.00 uur plaatsvond in een Poolse supermarkt aan de Franselaan in Rotterdam, net over de grens met Schiedam-Oost. De verdachte is ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft een licht getinte huidskleur, droeg een zwarte jas met capuchon, zwarte handschoenen en een zwart mondkapje. Ook droeg hij een donkerblauwe trainingsbroek. Mensen die getuige waren van de overval of de man hebben zien wegrennen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of gebruik te maken van het tipformulier op de website www.politie.nl.

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van de overval die zaterdagavond 13 maart plaatsvond in een Poolse supermarkt aan de Franselaan in Rotterdam, net over de grens met Schiedam-Oost.

Rond 20.00 uur kwam een man de zaak binnen. Hij liep naar de caissière toe en bedreigde haar met een vuurwapen. De man nam een hoeveelheid geld mee en liep daarna weg in de richting van het Marconiplein. Ondanks een uitvoerige zoekactie kon de verdachte niet meer worden achterhaald.

De verdachte is ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft een licht getinte huidskleur, droeg een zwarte jas met capuchon, zwarte handschoenen en een zwart mondkapje. Ook droeg hij een donkerblauwe trainingsbroek.

Mensen die getuige waren van de overval of de man hebben zien wegrennen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of gebruik te maken van het tipformulier op de website www.politie.nl.

Foto: Flashphoto.nl