advertentie
maandag 15 maart 2021 14:54

Corona in Schiedam: 24 nieuwe besmettingen en één ziekenhuisopname

Het RIVM heeft maandag 24 nieuwe besmettingen onder de Schiedammers gemeld, gisteren werden er 39 nieuwe besmettingen gemeld. Een Schiedammers moest in het ziekenhuis worden opgenomen.  De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 6.543 positieve tests, 194 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 102 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger. Landelijk daalde het aantal nieuwe besmettingen: Vandaag zijn er 5.549 nieuwe positieve tests gemeld. Dat zijn er 447 minder dan zondag.

Schiedam - Het RIVM heeft maandag 24 nieuwe besmettingen onder de Schiedammers gemeld, gisteren werden er 39 nieuwe besmettingen gemeld. Een Schiedammers moest in het ziekenhuis worden opgenomen. 

De vandaag gemelde officiële totalen voor Schiedam tot nu toe: 6.543 positieve tests, 194 Schiedammers zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest) en 102 stadsgenoten zijn overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De werkelijke cijfers van het aantal besmettingen en sterfgevallen liggen naar alle waarschijnlijkheid veel hoger.

Landelijk daalde het aantal nieuwe besmettingen: Vandaag zijn er 5.549 nieuwe positieve tests gemeld. Dat zijn er 447 minder dan zondag.