advertentie
dinsdag 16 maart 2021 10:51

Schriftelijke vragen D66 over Fotofestival Schiedam

D66 heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld over het Fotofestival Schiedam. De fractie zegt berichten te hebben ontvangen dat diverse culturele instellingen in de stad niet meer samen willen werken met de huidige organisator. Eind 2018 stelde D66 ook al vragen over het fotofestival. Het college antwoordde toen op die vragen met de organisator verbeterpunten te hebben afgesproken. D66 wil nu onder meer weten in hoeverre aan deze verbeterpunten is voldaan. Ook wil de coalitiepartij weten of het Fotofestival van 2021 is gegund aan dezelfde organisator van de afgelopen jaren.

Schiedam - D66 heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld over het Fotofestival Schiedam.

De fractie zegt berichten te hebben ontvangen dat diverse culturele instellingen in de stad niet meer samen willen werken met de huidige organisator.

Eind 2018 stelde D66 ook al vragen over het fotofestival. Het college antwoordde toen op die vragen met de organisator verbeterpunten te hebben afgesproken. D66 wil nu onder meer weten in hoeverre aan deze verbeterpunten is voldaan. Ook wil de coalitiepartij weten of het Fotofestival van 2021 is gegund aan dezelfde organisator van de afgelopen jaren.