advertentie
dinsdag 16 maart 2021 10:54

Rotterdammer aangehouden voor beschieting Poolse supermarkt Franselaan

De politie heeft dinsdagochtend een 21-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van de beschieting op maandagavond van een Poolse supermarkt aan de Franselaan in Rotterdam (net over de grens met Schiedam-Oost). De politie kwam bij de verdachte uit via de auto die door getuigen was omschreven. De 21-jarige Rotterdammer werd in de Rotterdamse wijk Prinsenland aangehouden. De politie onderzoekt of er een link is tussen deze beschieting en de beschieting die op zondagavond plaatsvond. In het onderzoek zal ook worden gekeken naar eventuele verbanden met andere incidenten rond Poolse supermarkten elders in het land.

Rotterdam - De politie heeft dinsdagochtend een 21-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van de beschieting op maandagavond van een Poolse supermarkt aan de Franselaan in Rotterdam (net over de grens met Schiedam-Oost).

De politie kwam bij de verdachte uit via de auto die door getuigen was omschreven. De 21-jarige Rotterdammer werd in de Rotterdamse wijk Prinsenland aangehouden.

De politie onderzoekt of er een link is tussen deze beschieting en de beschieting die op zondagavond plaatsvond. In het onderzoek zal ook worden gekeken naar eventuele verbanden met andere incidenten rond Poolse supermarkten elders in het land.