advertentie
dinsdag 16 maart 2021 11:02

GGZ Delfland neemt donderdag nieuwe kliniek De Toren in gebruik

Donderdag 18 maart wordt de nieuwe kliniek De Toren aan de Dr. Noletstraat van de GGZ Delfland in gebruik genomen. De laatste klinische patiënten verhuizen dan terug van de tijdelijke huisvesting in het gebouw François Haverschmidt naar de nieuwe kliniek. Een maand eerder werd al een deel van de gerenoveerde polikliniek De Stadhouder aan de Stadhouderslaan in gebruik genomen. De verwachting is dat de polikliniek na de zomer weer volledig in gebruik zal zijn.

Schiedam - Donderdag 18 maart wordt de nieuwe kliniek De Toren aan de Dr. Noletstraat van de GGZ Delfland in gebruik genomen.

De laatste klinische patiënten verhuizen dan terug van de tijdelijke huisvesting in het gebouw François Haverschmidt naar de nieuwe kliniek. Een maand eerder werd al een deel van de gerenoveerde polikliniek De Stadhouder aan de Stadhouderslaan in gebruik genomen.

Op 1 maart 2019 startte GGZ Delfland met de renovatie en nieuwbouw van de kliniek en de renovatie van de polikliniek. In de kliniek zijn de kamers volledig gerenoveerd en ruimer gemaakt. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet gekregen.

De verwachting is dat de polikliniek na de zomer weer volledig in gebruik zal zijn.