advertentie
dinsdag 16 maart 2021 13:52

Oplevering De Herbergier in voormalig pand De Teerstoof verwacht voor eind 2022

Naar verwachting eind 2022 wordt De Herbergier Schiedam in het voormalige pand van De Teerstoof opgeleverd. In het rijksmonument komen 16 woningen voor bewoners met dementie. Voor het woon-zorgcomplex wordt nu gezocht naar ondernemend stel zorgondernemers, waarvan één ervaren BIG-geregistreerd verpleegkundige is en één van de twee leidinggevende ervaring heeft. Wie interesse heeft in het starten van Herbergier Schiedam of benieuwd is naar de mogelijkheden kan zich aanmelden voor online bijeenkomsten (via www.herbergier.nl/informatiemiddag) op 23 maart en 20 mei.

Schiedam - Naar verwachting eind 2022 wordt De Herbergier Schiedam in het voormalige pand van De Teerstoof opgeleverd.

In het rijksmonument komen 16 woningen voor bewoners met dementie. Voor het woon-zorgcomplex wordt nu gezocht naar ondernemend stel zorgondernemers, waarvan één ervaren BIG-geregistreerd verpleegkundige is en één van de twee leidinggevende ervaring heeft.

Wie interesse heeft in het starten van Herbergier Schiedam of benieuwd is naar de mogelijkheden kan zich aanmelden voor online bijeenkomsten (via www.herbergier.nl/informatiemiddag) op 23 maart en 20 mei.