advertentie
dinsdag 16 maart 2021 13:56

Nieuwe datum voor duel tussen Excelsior'20 en Sparta Rotterdam

Er is een nieuwe datum gevonden voor de oefenwedstrijd tussen Excelsior’20 en eredivisieclub Sparta Rotterdam. Het duel op Sportpark Thurlede is vastgesteld op zaterdag 19 juni. De aftrap is om 15.00 uur. De wedstrijd stond, in het kader van het 100-jarig bestaan van Excelsior’20, aanvankelijk gepland op 4 juli 2020 maar moest toen vanwege de coronamaatregelen worden uitgesteld. Het is nog niet helemaal duidelijk of de wedstrijd in Schiedam op de nieuwe datum gespeeld kan worden. Dit wordt begin juni duidelijk. Dan wordt ook bekendgemaakt of er publiek aanwezig kan zijn.

Schiedam - Er is een nieuwe datum gevonden voor de oefenwedstrijd tussen Excelsior’20 en eredivisieclub Sparta Rotterdam.

Het duel op Sportpark Thurlede is vastgesteld op zaterdag 19 juni. De aftrap is om 15.00 uur. De wedstrijd stond, in het kader van het 100-jarig bestaan van Excelsior’20, aanvankelijk gepland op 4 juli 2020 maar moest toen vanwege de coronamaatregelen worden uitgesteld.

Het is nog niet helemaal duidelijk of de wedstrijd in Schiedam op de nieuwe datum gespeeld kan worden. Dit wordt begin juni duidelijk. Dan wordt ook bekendgemaakt of er publiek aanwezig kan zijn.