advertentie
dinsdag 16 maart 2021 14:49

VVD kiest Antoinette Laan als wethouderskandidaat

De VVD draagt Antoinette Laan voor als nieuwe wethouder als vervanger van Fahid Minhas. Minhas staat op plaats 26 van de kandidatenlijst van de VVD en lijkt daarmee een grote kans te maken om zijn politieke carrière in Den Haag verder voort te zetten. Laan was eerder al wethouder in Rotterdam voor de VVD en zat de afgelopen jaren voor die partij in de Tweede Kamer. Fractievoorzitter Onno Spek van de VVD in Schiedam is enthousiast over de (eventuele) vervanger. Volgens hem kent Laan de dynamiek van het wethouderschap en de politiek en heeft zij een behoorlijke dosis humor. 

Schiedam - De VVD draagt Antoinette Laan voor als nieuwe wethouder als vervanger van Fahid Minhas.

Minhas staat op plaats 26 van de kandidatenlijst van de VVD en lijkt daarmee een grote kans te maken om zijn politieke carrière in Den Haag verder voort te zetten. Laan was eerder al wethouder in Rotterdam voor de VVD en zat de afgelopen jaren voor die partij in de Tweede Kamer.

Fractievoorzitter Onno Spek van de VVD in Schiedam is enthousiast over de (eventuele) vervanger. Volgens hem kent Laan de dynamiek van het wethouderschap en de politiek en heeft zij een behoorlijke dosis humor. “Dat is een mooie combinatie voor onze stad en de VVD”, aldus Spek.