advertentie
vrijdag 19 maart 2021 10:23

Start aanvraag TONK-regeling

Huishoudens die door de coronacrisis te maken krijgen met een onverwachte en plotselinge terugval van hun inkomen kunnen vanaf 18 maart bij Stroomopwaarts de TONK-regeling aanvragen. TONK staat voor Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten. De TONK is een tegemoetkoming in de vorm van bijzondere bijstand en hoeft niet terugbetaald te worden. Het is een gift van maximaal 3.000 euro. De regeling is aan te vragen tot 1 augustus. Via de website www.stroomopwaarts.nl/TONK is deze regeling aan te vragen. Hier staan ook de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de regeling.

Maassluis - Huishoudens die door de coronacrisis te maken krijgen met een onverwachte en plotselinge terugval van hun inkomen kunnen vanaf 18 maart bij Stroomopwaarts de TONK-regeling aanvragen.

TONK staat voor Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten. De TONK is een tegemoetkoming in de vorm van bijzondere bijstand en hoeft niet terugbetaald te worden. Het is een gift van maximaal 3.000 euro.

De regeling is aan te vragen tot 1 augustus. Via de website www.stroomopwaarts.nl/TONK is deze regeling aan te vragen. Hier staan ook de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de regeling.