advertentie
vrijdag 19 maart 2021 10:44

Zakenvrouw Tara Boxman, reddingsbrigade en historische quiz in Aan De Schie

Zaterdag 20 maart is op SCHIE FM een nieuwe aflevering te horen van het programma Aan De Schie. In dit programma worden diverse actuele zaken besproken. Te gast zijn onder Tara Boxman (in de race voor de titel Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar en initiator van de Tienermoeder van het Jaar-verkiezing), Jack Solcer van de SRB (over de fundraising voor de reddingsbrigade) en Cees van Giezen (over de quiz van de Historische Vereniging Schiedam in samenwerking met het Jenevermuseum). Het programma Aan De Schie begint om 10.00 uur.

Schiedam - Zaterdag 20 maart is op SCHIE FM een nieuwe aflevering te horen van het programma Aan De Schie. In dit programma worden diverse actuele zaken besproken.

Te gast zijn onder Tara Boxman (in de race voor de titel Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar en initiator van de Tienermoeder van het Jaar-verkiezing), Jack Solcer van de SRB (over de fundraising voor de reddingsbrigade) en Cees van Giezen (over de quiz van de Historische Vereniging Schiedam in samenwerking met het Jenevermuseum). Het programma Aan De Schie begint om 10.00 uur.