advertentie
vrijdag 19 maart 2021 10:25

Fonds Schiedam Vlaardingen zoekt burgerinitiatieven

Het Fonds Schiedam Vlaardingen is op zoek naar initiatieven van burgers die zich in willen zetten voor hun leefomgeving. Om in aanmerking te komen voor een donatie hoef je geen stichting of vereniging te zijn. Wel moet het initiatief van tenminste drie bewoners in de wijk komen. Ook moet het toegekende budget binnen één jaar na toekenning zijn uitgegeven. De aanvraag voor een burgerinitiatief tot maximaal 10.000 euro kan tot 1 april worden gedaan via www.fondssv.nl (bij de button ‘aanvraag burgerinitiatief’).

Schiedam - Het Fonds Schiedam Vlaardingen is op zoek naar initiatieven van burgers die zich in willen zetten voor hun leefomgeving.

Volgens het Fonds is het nu het ideale moment om de wijk in meerdere opzichten een beetje mooier te maken omdat de pandemie ervoor zorgt dat mensen nu veel tijd doorbrengen in hun directe leefomgeving. Om in aanmerking te komen voor een donatie hoef je geen stichting of vereniging te zijn. Wel moet het initiatief van tenminste drie bewoners in de wijk komen. Ook moet het toegekende budget binnen één jaar na toekenning zijn uitgegeven.

De aanvraag voor een burgerinitiatief tot maximaal 10.000 euro kan tot 1 april worden gedaan via www.fondssv.nl (bij de button ‘aanvraag burgerinitiatief’).