advertentie
donderdag 15 april 2021 18:43

Vrouw ernstig gewond bij steekpartij in woning Hoogstraat, verdachte aangehouden

Vrouw ernstig gewond bij steekpartij in woning Hoogstraat, verdachte aangehouden Foto: Flashphoto.nl

Bij een steekpartij in een woning aan de Hoogstraat is donderdag aan het eind van de middag een vrouw ernstig gewond geraakt. De politie, een ambulance en het MMT kwamen met spoed ter plaatse. Ook de brandweer kwam assisteren om het slachtoffer met behulp van de hoogwerker veilig naar beneden te krijgen vanaf de 2e etage. De toedracht van de steekpartij zit hem in huiselijke sfeer. De vrouw is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Schiedam - Bij een steekpartij in een woning aan de Hoogstraat is donderdag aan het eind van de middag een vrouw ernstig gewond geraakt.

De politie, een ambulance en het MMT kwamen met spoed ter plaatse. Ook de brandweer kwam assisteren om het slachtoffer met behulp van de hoogwerker veilig naar beneden te krijgen vanaf de 2e etage. De toedracht van de steekpartij zit hem in huiselijke sfeer. De vrouw is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie meldt dat de verdachte zichzelf heeft gemeld op het politiebureau. Hij is aangehouden en zal gehoord worden. Het onderzoek is volgens de politie nog in volle gang.

Media