advertentie
zaterdag 17 april 2021 20:00

Schiedammer (23) aangehouden voor schietpartij in Son en Breugel

Schiedammer (23) aangehouden voor schietpartij in Son en Breugel Foto: Stockfoto politie

Een 23-jarige Schiedammer is vrijdagavond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij in het Noord-Brabantse Son en Beugel. De aanleiding voor het schietincident op het industrieterrein het Ekkersrijt in Son en Breugel is nog volstrekt onduidelijk. Volgens getuigen zou er gisteren rond 17.45 uur zijn geschoten op betreffende locatie. Na het incident zijn personen met auto’s vertrokken vanaf de locatie Ekkersrijt. Op dat moment was het niet duidelijk of er iemand gewond was geraakt. Forensische rechercheurs onderwierpen de locatie van het schietincident aan een minutieus onderzoek naar sporen en andere aanwijzingen.

Een 23-jarige Schiedammer is vrijdagavond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij in het Noord-Brabantse Son en Beugel.

De aanleiding voor het schietincident op het industrieterrein het Ekkersrijt in Son en Breugel is nog volstrekt onduidelijk. Volgens getuigen zou er gisteren rond 17.45 uur zijn geschoten op betreffende locatie. Na het incident zijn personen met auto’s vertrokken vanaf de locatie Ekkersrijt. Op dat moment was het niet duidelijk of er iemand gewond was geraakt.

Forensische rechercheurs onderwierpen de locatie van het schietincident aan een minutieus onderzoek naar sporen en andere aanwijzingen. Ook stelde de politie een onderzoek in de omgeving in naar getuigen, camerabeelden of mensen met andere info over deze zaak.

Tijdens het onderzoek naar de bij het schietincident betrokken auto’s kwam de 23-jarige verdachte uit Schiedam in beeld. Hij is gisteravond aangehouden in zijn woonplaats in verband met het schietincident. De exacte rol en het aandeel van de verdachte in relatie tot het schietincident is nog onduidelijk. 'Daarom doen wij volop onderzoek' laat de politie weten. De Schiedammer zit vast en hij wordt vandaag uitgebreid verhoord.