advertentie
dinsdag 20 april 2021 22:57

Bestuursvoorzitter Franciscus Gasthuis & Vlietland: 'versoepelingen zijn onverantwoord'

Marjolein Tasche, bestuursvoorzitter van het Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis noemt de vanavond aangekondigde versoepelingen 'onverantwoord'. Tasche was te gast in het BNNVARA programma De Vooravond. 'Ik zie het plateau niet waar Rutte het over had. Wij zien alleen maar een stijging in het aantal ziekenhuisopnames'. De ambulances met coronapatiënten rijden volgens Tasche af en aan. Rutte en de Jonge kondigde vanavond voor eind april verschillende versoepelingen aan. Onder andere de terrassen mogen van 12:00 tot 18:00 uur open. Tasche vreest voor 'code zwart' en, zo zei ze in de Vooravond 'ik hoop het niet mee te maken'

Marjolein Tasche, bestuursvoorzitter van het Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis noemt de vanavond aangekondigde versoepelingen 'onverantwoord'.

Tasche was te gast in het BNNVARA programma De Vooravond. 'Ik zie het plateau niet waar Rutte het over had. Wij zien alleen maar een stijging in het aantal ziekenhuisopnames'.

De ambulances met coronapatiënten rijden volgens Tasche af en aan. Rutte en de Jonge kondigde vanavond voor eind april verschillende versoepelingen aan. Onder andere de terrassen mogen van 12:00 tot 18:00 uur open. 

Tasche vreest voor 'code zwart' en, zo zei ze in de Vooravond 'ik hoop het niet mee te maken'.