advertentie
donderdag 22 april 2021 17:49

Agenten in opleiding achtervolgen drugsdealer in Nieuwland

Agenten in opleiding achtervolgen drugsdealer in Nieuwland Foto: Twitter/Pol.van der Vliet

De politie heeft woensdag een drugsdealer na een achtervolging (door agenten in opleiding en hun begeleiders) aangehouden in Nieuwland. De man reed woensdag op een scooter op de J de Wittsingel, toen de politie de achtervolging inzette. De dealer verloor op de Piersonstraat de macht over het stuur en kwam ten val. Hij ging er al rennend alsnog er vandoor. Tijdens zijn vlucht voor de politie ontdeed hij zich van verdovende middelen. De agenten in opleiding en hun begeleiders konden de dealer bij de tramhalte alsnog aangehouden.

Schiedam - De politie heeft woensdag een drugsdealer na een achtervolging (door agenten in opleiding en hun begeleiders) aangehouden in Nieuwland.

De man reed woensdag op een scooter op de J de Wittsingel, toen de politie de achtervolging inzette. De dealer verloor op de Piersonstraat de macht over het stuur en kwam ten val. Hij ging er al rennend alsnog er vandoor. Tijdens zijn vlucht voor de politie ontdeed hij zich van verdovende middelen. De agenten in opleiding en hun begeleiders konden de dealer bij de tramhalte alsnog aangehouden.