advertentie
maandag 26 april 2021 10:45

D66 Schiedam gaat aan de wandel

De raadsleden van D66 in Schiedam gaan de wandelschoenen aantrekken om in gesprek te blijven met de Schiedammers. In het verleden stond de partij met het SpreekUur 66 regelmatig op straat maar vanwege de coronapandemie is dat al een jaar niet meer mogelijk. De raadsleden gaan nu wandelen om vragen over de straat, de wijk en de Schiedamse politiek te beantwoorden. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar d66schiedam@gmail.com met daarin het onderwerp waarover zij willen praten. Voor de mensen die niet kunnen wandelen komen de D66’ers naar hen toe en gaan zij, op anderhalve meter afstand, ergens met hen zitten.

Schiedam - De raadsleden van D66 in Schiedam gaan de wandelschoenen aantrekken om in gesprek te blijven met de Schiedammers.

In het verleden stond de partij met het SpreekUur 66 regelmatig op straat maar vanwege de coronapandemie is dat al een jaar niet meer mogelijk. De raadsleden gaan nu wandelen om vragen over de straat, de wijk en de Schiedamse politiek te beantwoorden.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar d66schiedam@gmail.com met daarin het onderwerp waarover zij willen praten. Voor de mensen die niet kunnen wandelen komen de D66’ers naar hen toe en gaan zij, op anderhalve meter afstand, ergens met hen zitten.