advertentie
maandag 26 april 2021 10:47

Horeca in gebied Grote Markt klaar voor opening terrassen

De horecaondernemers in het gebied van de Grote Markt in het centrum van Schiedam zijn er klaar voor om de terrassen weer te kunnen openen. Vanaf woensdag 28 april 12.00 uur mogen de terrassen weer open. Wel is er een beperkte opening. Vanaf 18.00 uur moeten de terrassen weer sluiten. De horecaondernemers hebben de tafels en stoelen weer klaar staan. Er lijkt voor de eerste dag goed weer aan te komen. Volgens SCHIE-weerman Tom Bruin blijft het komende woensdag tot de avond droog met een middagtemperatuur tussen de 14 en 17 graden.

Schiedam - De horecaondernemers in het gebied van de Grote Markt in het centrum van Schiedam zijn er klaar voor om de terrassen weer te kunnen openen.

Vanaf woensdag 28 april 12.00 uur mogen de terrassen weer open. Wel is er een beperkte opening. Vanaf 18.00 uur moeten de terrassen weer sluiten. De horecaondernemers hebben de tafels en stoelen weer klaar staan.

Er lijkt voor de eerste dag goed weer aan te komen. Volgens SCHIE-weerman Tom Bruin blijft het komende woensdag tot de avond droog met een middagtemperatuur tussen de 14 en 17 graden.

Foto: Flashphoto.nl.