advertentie
woensdag 28 april 2021 12:36

Terrassen mogen weer (deels) open

Sinds woensdagmiddag 12.00 uur kan er weer besteld worden op het terras. Op de Grote Markt, in het centrum van Schiedam, was het al aardig druk. Voor 12.00 uur stonden er al mensen te wachten tot het moment dat het daadwerkelijk 12.00 uur was. Verder waren er ook tafeltjes gereserveerd voor tijdstippen later op de dag. De terrassen mogen tot 18.00 uur open zijn. Het weer werkte op de eerste dag van de opening mee. Later deze week lijkt het weer minder gunstig te worden. 

Schiedam - Sinds woensdagmiddag 12.00 uur kan er weer besteld worden op het terras.

Op de Grote Markt, in het centrum van Schiedam, was het al aardig druk. Voor 12.00 uur stonden er al mensen te wachten tot het moment dat het daadwerkelijk 12.00 uur was. Verder waren er ook tafeltjes gereserveerd voor tijdstippen later op de dag. De terrassen mogen tot 18.00 uur open zijn.

Het weer werkte op de eerste dag van de opening mee. Later deze week lijkt het weer minder gunstig te worden. Zo gaat het waarschijnlijk donderdag een groot deel van de dag regenen en blijft het daarna ook wisselvallig met zowel droge als natte perioden.

Foto: Flashphoto.nl