advertentie
maandag 03 mei 2021 13:12

Internationale prijzen voor Schiedams Serious Bee Distillers

Het Schiedamse Serious Bee Distillers is de afgelopen periode flink in de prijzen gevallen. Voor de International Spirits Challenge (ISC) werden vijf dranken (twee honingdistillaten, twee jenevers en een gin) ingestuurd. Dit leverde vier zilveren en één bronzen award op. Op De ISC is een wereldwijde jaarlijkse competitie voor distillateurs. Bij de Frankfurt International Trophy sleepte Serious Bee Distillers twee awards in de wacht. Een Gold voor de Clutius & Clusius Pearl Noble Xeres en een Grand Gold voor de Clutius & Clusius Amber. 

Schiedam - Het Schiedamse Serious Bee Distillers is de afgelopen periode flink in de prijzen gevallen.

Voor de International Spirits Challenge (ISC) werden vijf dranken (twee honingdistillaten, twee jenevers en een gin) ingestuurd. Dit leverde vier zilveren en één bronzen award op. Op De ISC is een wereldwijde jaarlijkse competitie voor distillateurs.

Bij de Frankfurt International Trophy sleepte Serious Bee Distillers twee awards in de wacht. Een Gold voor de Clutius & Clusius Pearl Noble Xeres en een Grand Gold voor de Clutius & Clusius Amber.

“Het is letterlijk een kroon op ons werk. Het is een enorme stimulans. Kennelijk zijn we op de goede weg met onze dranken”, zo meldt Rob van der Gaag in een reactie.