advertentie
dinsdag 04 mei 2021 16:58

Nationale Molendag dit jaar digitaal

De Nationale Molendag (op zaterdag 8 en zondag 9 mei) zal dit jaar volledig online plaatsvinden. Organisator vereniging De Hollandsche Molen heeft dit in overleg met het Gilde van Vrijwillige Molenaars besloten vanwege de huidige coronasituatie. Hierdoor is het niet mogelijk om de molens te bezoeken. Wel heeft de vereniging alle molenaars in het land opgeroepen hun molen te laten draaien zodat het fietsend en wandelend publiek dan toch kan zien dat het voor alle molens in Nederland een feestelijk weekend is. Op de website sdam.nl is een wandelroute naar de molens in Schiedam te vinden.

Amsterdam - De Nationale Molendag (op zaterdag 8 en zondag 9 mei) zal dit jaar volledig online plaatsvinden.

Organisator vereniging De Hollandsche Molen heeft dit in overleg met het Gilde van Vrijwillige Molenaars besloten vanwege de huidige coronasituatie. Hierdoor is het niet mogelijk om de molens te bezoeken.

Wel heeft de vereniging alle molenaars in het land opgeroepen hun molen te laten draaien zodat het fietsend en wandelend publiek dan toch kan zien dat het voor alle molens in Nederland een feestelijk weekend is. Op de website sdam.nl is een wandelroute naar de molens in Schiedam te vinden.