advertentie
woensdag 05 mei 2021 14:06

Kinderboerderij weer beperkt open met schaapscheerdersfeestje

Kinderboerderij ’t Hoefblad is sinds dinsdag weer beperkt open. En dat was woensdag reden voor een feestje. Het bekende Schaapsscheerdersfeest werd gehouden. Dit is een jaarlijks terugkerende traditie waarbij de schapen worden ontdaan van hun dikke wintervacht. Zo zijn de dieren weer helemaal klaar voor het voorjaar en de zomer. Een beperkt aantal bezoekers kon dit keer deze knipbeurt op het terrein zien. Daarnaast konden de kinderen meedoen aan diverse activiteiten, zoals schaapjes knutselen en knutselen voor Moederdag.

Kinderboerderij ’t Hoefblad is sinds dinsdag weer beperkt open. En dat was woensdag reden voor een feestje. Het bekende Schaapsscheerdersfeest werd gehouden. Dit is een jaarlijks terugkerende traditie waarbij de schapen worden ontdaan van hun dikke wintervacht. Zo zijn de dieren weer helemaal klaar voor het voorjaar en de zomer. Een beperkt aantal bezoekers kon dit keer deze knipbeurt op het terrein zien.

Daarnaast konden de kinderen meedoen aan diverse activiteiten, zoals schaapjes knutselen en knutselen voor Moederdag. Vanwege de maatregelen die moeten worden genomen in het kader van de coronacrisis vonden de activiteiten plaats in vier sessies van één uur die werden gehouden tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Per sessie konden maximaal 50 bezoekers worden toegelaten.

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media