advertentie
vrijdag 07 mei 2021 12:21

Kinderboerderij weer direct gesloten

Kinderboerderij weer direct gesloten Foto: Facebook/Vrienden van Kinderboerderij 't Hoefblad

Kinderboerderij 't Hoefblad in het Beatrixpark is vanaf nu weer dicht. De kinderboerderij was sinds afgelopen dinsdag weer beperkt open, en dat was woensdag reden voor een feestje. Nu schijven de Vrienden van Kinderboerderij 't Hoefblad op Facebook: 'Ondanks eerder bericht dat wij weer open mochten, zijn wij op last van de overheid per direct weer gesloten. Aan iedereen die de laatste dagen nog even langs is geweest, bedankt voor het correct opvolgen van de geldende Corona maatregelen op de kinderboerderij. Hopelijk tot snel weer... en dan echt'.

Schiedam - Kinderboerderij 't Hoefblad in het Beatrixpark is vanaf nu weer dicht. De kinderboerderij was sinds afgelopen dinsdag weer beperkt open, en dat was woensdag reden voor een feestje.

Nu schijven de Vrienden van Kinderboerderij 't Hoefblad op Facebook: 'Ondanks eerder bericht dat wij weer open mochten, zijn wij op last van de overheid per direct weer gesloten.

Aan iedereen die de laatste dagen nog even langs is geweest, bedankt voor het correct opvolgen van de geldende Corona maatregelen op de kinderboerderij

Hopelijk tot snel weer... en dan echt'.

Gelukkig hebben we de beelden nog: video/kinderboerderij-weer-beperkt-open-met-schaapscheerdersfeestje