advertentie
vrijdag 07 mei 2021 23:01

Onder Ogen met: laatste spoelingschuit vergaat, horeca in coronatijd, geridderde Komkids directeur neemt afscheid en familiejeneverrecept wint prijs

Zaterdag in het live televisieprogramma Onder Ogen zijn te gast: Michael Boekholt, Koninklijke Horeca Nederlands afdeling Schiedam; Alwine van Winsen, vroeg op social media aandacht voor de laatste spoelingsschuit van Schiedam.; Yde Dragstra, was jarenlang directeur van de Schiedamse kinderopvang Komkids en kreeg onlangs ook nog eens een koninklijke onderscheiding. Wat drijft hem, en waarom kreeg hij eigenlijk dat lintje?; Rob en Huub Janse, van de gelijknamige beroemde jeneverdistilleerderij uit Schiedam. Hoe het opnieuw stoken als hobby met een oud familierecept uitmondde in een prestigieuze prijs en het weekendweer met Tom Bruin.

Schiedam - Zaterdag in het live televisieprogramma Onder Ogen zijn te gast:

  • Michael Boekholt, Koninklijke Horeca Nederlands afdeling Schiedam. De terrassen zijn nu anderhalve week weer open. Gaat dat overal goed en wat is de impact van corona op hun branche. Hoe staan ze ervoor en zien ze het nog zitten?
  • Alwine van Winsen, vroeg op social media aandacht voor de laatste spoelingsschuit van Schiedam. Deze ligt op de kade te vergaan. Er is nu  zelfs een petitie gestart om de schuit te redden. Waarom is het belangrijk die te repareren en vooral te behouden?
  • Yde Dragstra, was jarenlang directeur van de Schiedamse kinderopvang Komkids en kreeg onlangs ook nog eens een koninklijke onderscheiding. Wat drijft hem, en waarom kreeg hij eigenlijk dat lintje?
  • Rob en Huub Janse, van de gelijknamige beroemde jeneverdistilleerderij uit Schiedam. Hoe het opnieuw stoken als hobby met een oud familierecept uitmondde in een prestigieuze prijs.
  • Het weekendweer met Tom Bruin

Dat en meer en het laatste nieuws zie je in de 188-ste aflevering van Onder Ogen, het nieuws- en actualiteitenprogramma van SCHIE TV.

Onder Ogen is er elke zaterdag vanaf 10:00 uur LIVE vanuit de Tv-studio Korenbeurs.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!